Cocina Porteña
170 recetas del Bar Notable de Buenos Aires Los Galgos
Julián Díaz · Rodolfo Reich
con ilustraciones de Flor Capella
Editorial Planeta
Julián Díaz · Rodolfo Reich
con ilustraciones de Flor Capella
Editorial Planeta
Cocina Porteña de Los Galgos reúne 170 recetas pensadas siempre desde el hoy, desde las mesas de un restaurante que Julián Díaz y Florencia Capella rescataron del vértigo de una urbanidad que amenaza con devorarlo y darle el lugar que se merece. Un libro necesario para todo amante de Buenos Aires, de su deliciosa cocina y de su historia.
170 recipes from the Notable Bar in Buenos Aires, Los Galgos
Julián Díaz · Rodolfo Reich
with illustrations by Flor Capella
Editorial Planeta
Julián Díaz · Rodolfo Reich
with illustrations by Flor Capella
Editorial Planeta
Cocina Porteña by Los Galgos features 170 recipes always thought from today, from the tables of a restaurant that Julián Díaz and Florencia Capella rescued from the vertigo of an urbanity that threatens to devour it and give it the place it deserves. A necessary book for every lover of Buenos Aires, their delicious cuisine and their history.